11 Şubat 2013 Pazartesi

www.dekorasyonfirmalari.com Hakkında



2010 yılında Mikrografik Reklam ve Tanıtım Hizmetleri firması aracılığı ile kurulan www.dekorasyonfirmalari.com rehber sitemiz, Türkiye genelinde bulunan ve aktif faaliyet gösteren tüm dekorasyon firmalarını bir çatı altında toplamak amacıyla kurulmuştur.

Özellikle internet çağı olarak dile getirdiğimiz yaşadığımız bu dönemde hizmet alan, hizmet veren tüm kişi ve kurumlar reklam ve tanıtım faaliyetlerinde internetteki çeşitli portallara büyük önem vermektedir. Kullanıcı ile üreticiyi, taleb eden ile hizmet sunanı en pratik ve hızlı yolla buluşturan internet ortamında özellikle sektörüne yönelik aramalarda rehber sitelerinin önemi yadsınamayacak derecede büyüktür.

İşte biz de Dekorasyon Firmaları Rehber Sitesi olarak tüm sektör firmalarına hitap eden kullanışlı ve aktif bir alan sunarak kendilerini tanıtabilecekleri ve bilgilerini en gücel şekilde ulaştırabilecekleri bir platform oluşturmuş durumdayız. Böylelikle arama motorundan "dekorasyon" üzerine tarama yapan tüm potansiyel müşterilerin karşısına çıkan bir rehber site olarak karşılıklı bir memnuniyet sağlamaktayız.

Artık siz de www.dekorasyonfirmalari.com sitesine üye olarak firmanızın profilini oluşturabilir, bu sayede potansiyel müşterilerine kendinizi gösterebilirsiniz.

Sitemizde 2 kademeli üyelik söz konusu olup, dileyenler ücretsiz üye olabilir, dileyenler ise "premium üyelik" alarak standart hizmete ek avantajlı hizmetlerden faydalanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger