28 Şubat 2013 Perşembe

Kişiye Özel Duvar Kağıdı


Son dönemde oldukça popülerleşen bir dekorasyon uygulaması olan kişiye özel duvar kağıdı, modern dünyayı yakından takip  eden insanlar için diledikleri boyutta ve tasarımda oluşturularak basılmış duvar kağıtlarıdır.
Tıpkı klasik duvar kağıdı gibi sağlıklı, nefes alabilen, hijyenik, anti bakteriyel özelliklerinden oluşan kişiye özel duvar kağıtlarında, istenilen ve çözünürlüğü basılacak boyutlara uygun olan çalışmalar ( fotoğraflar, resimler, tasarımlar, 3 boyutlu çizimler vs. ) özel baskı makineleri ile basılıp uygulamaya hazır hale getiriliyor. Tıpkı klasik duvar kağıdı gibi uygulanmakta olup firmanın güvenirliği de dikkate alınarak 15 yıla kadar garanti verilebiliyor.

Maliyet açısından klasik duvar kağıtlarına oranla çok az bir fark alınması kişilerin kendine özel tasarımlara sahip olma isteğini de harekete geçiriyor.

Nasıl temin edilir? Herhangi bir duvar kağıtçıdan boş halde duvar kağıdı alın. Daha sonrasında size en uygun dijital baskı merkezlerine giderek tasarımınızı veya fotoğrafınızı duvar kağıdı üzerine baskı yaptırın. Uygulamayı dilerseniz kendiniz, dilerseniz usta yardımı ile de yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger