28 Şubat 2013 Perşembe

Banyo Tavan Kaplama


Gelişmekte olan dekorasyon alanlarından biri de şüphesiz ki banyo dekorasyonudur.  "Su" kullanım yoğunluğu açısından evin ilk noktası olduğu için bir banyo dizaynında, fonksiyonellik, dayanıklılık ve estetik ön plana çıkmaktadır. Özellikle son dönemde yeni gelişmeler yaşanan banyo dekorasyon sektöründe tavan kaplama sistemleri de bundan payını almaktadır.

Yeni nesil tavan kaplama sistemlerinde kalite arttırımı ile beraber,  daha pratik bir kullanım şekli geliştirilmiş ve bunun yanında da estetik açıdan daha şık görüntüler elde edilmiştir. Klasik tavan kaplama sistemlerinin hala devam etmesiyle birlikte yenilik arayanlar için panel sistemleri geliştirilmiştir. Bir usta yardımı ile yerleştirilebileceği gibi, fonksiyonelliği ve pratikliği sayesinde sizin dahi biraz gayretle monte edebileceğiniz panel sistemleri mevcuttur. Neme dayanıklı, hava sirkülasyonu için ideal tavan kaplama uygulamaları banyo dekorasyonunda önemli de bir yer kaplamaktadır.

Dediğimiz gibi banyo tavan kaplama sistemlerinde artık şıklık da ön plandadır . Teknolojiyi ve modayı yakından takip eden firmalar son dönemde oldukça şık tavan uygulamalarını müşterileri için hayata geçirmektedir. Özellikle ahşap , gökyüzü, metalik görünümlü tavan zeminleri çok fazla rağbet görmektedir.

1 yorum:

  1. konya gergi tavan olarak bu güzel makale ve modeller için çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum ..

    YanıtlaSil

Powered By Blogger